El líder de Podem, Pablo Iglesias (ACN)
El líder de Podem, Pablo Iglesias (ACN)
Sant Adrià de Besòs

Pablo Iglesias acusa els independentistes de "despertar el fantasma del feixisme"

Gabriel Rufián i Núria Gibert responen que el feixisme es combat i que les paraules d'Iglesias han superat "tots els límits"

Actualitzat

Polèmica després que el líder de Podem, Pablo Iglesias, carregués contra els independentistes i els acusés d'haver despertat el fantasma del feixisme a l'assemblea dels comuns aquest diumenge a Sant Adrià de Besòs, on han presentat el seu programa per al 21D.

"Potser sense voler o potser buscant-ho, a despertar el fantasma que és la major amenaça per a la democràcia, el fantasma del feixisme".

Iglesias ha afegit que han "fracassat" per haver promès un projecte polític que "sabien que era mentida". El líder de Podem, però, ha acusat també la dreta espanyola d'haver fracassat per haver "renunciat a Catalunya". En aquest context, Iglesias ha erigit CatECP com l'opció del 21-D per un vot de la "reconciliació" i l'ha contraposat al "vot de la venjança" entre els blocs "independentista o unionista".

Unes paraules que ja han aixecat polseguera i ja han rebut les primeres respostes. El republicà Gabriel Rufián:

 

La portaveu del secretariat nacional de la CUP, Núria Gibert, ja considerat que les paraules d'Iglesias han superat "tots els límits".

ARXIVAT A:
Procés catalàEleccions 21D
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut