El raper torna a estar en llibertat després de passar la nit als calabossos de Vinaròs
El raper torna a estar en llibertat després de passar la nit als calabossos de Vinaròs
Vinaròs

Pablo Hasél, en llibertat: El jutge li ha notificat la citació per un judici pendent

El raper, condemnat per enaltiment de terrorisme, ha passat la nit al calabós de la Guàrdia Civil, que aquest diumenge el va detenir

RedaccióActualitzat

Pablo Hasél ha quedat en llibertat aquest matí després que el jutge de Vinaròs li ha notificat la citació del judici que té pendent a Lleida. El raper, acusat d'enaltiment de terrorisme, ha passat la nit al calabós de la Guàrdia Civil, que aquest diumenge el va detenir.

Així ho ha anunciat a través de Twitter el compte "Llibertat Pablo Hasél".


Un grup de persones es va concentrar diumenge al vespre davant la caserna de la Guàrdia Civil a Vinaròs, amb pancartes que reclamaven la llibertat del raper. Hasél va ser detingut quan tornava d'un acte de rebuda a un membre dels GRAPO, Paco Cela Seoane, que ha estat empresonat 32 anys.

 

Pablo Hasél durant una de les seves últimes actuacions


El cantant el van acusar d'enaltiment del terrorisme. El mes de setembre passat, l'Audiència Nacional li va rebaixar la condemna a 9 mesos. També té pendent un judici per l'agressió de periodistes durant una protesta a la Universitat de Lleida el 2016.

El seu advocat, Diego Herchhoren, ha confirmat que Hasél el van detenir per entregar-li una citació per al judici que té pendent a l'octubre. Per l'advocat, la detenció era innecessària i l'ha qualificat d'escarment. Assegura que la citació l'hi podien haver entregat en mà, perquè el raper mai s'ha negat a assistir a declarar.

ARXIVAT A:
CulturaLlibertat d'expressió
Anar al contingut