Pablo Casado, candidat a liderar el PP
Madrid

Pablo Casado: "Vull un debat amb Soraya"

El candidat a liderar el PP diu que està en contra de "l'operació de diàleg amb els independentistes"

RedaccióActualitzat

El candidat a liderar el Partit Popular, Pablo Casado, ha demanat fer un debat cara a cara amb l'altra aspirant i guanyadora de la primera volta, Soraya Sáenz de Santamaría.

Segons Casado, cal un "debat d'idees" i assegura que van ser "les polítiques de Soraya les que ens van enviar a l'oposició".

"Quan sento que Soraya és la persona que millor pot guanyar Pedro Sánchez, jo dic que precisament amb les polítiques de Soraya ens han enviat a l'oposició. No he arribat fins aquí perquè res canviï. No em conformo amb un partit de vuit milions de vots, vull un partit d'onze milions de vots."

En una entrevista al diari ABC, Pablo Casado confia sumar el suport de Dolores de Cospedal, amb qui comparteix "principis, valors i una idea de partit nacional sense complexos, que no negocia amb els independentistes". Casado explica que està en contra de l'operació de diàleg amb els independentistes i de les "fotos d'amistat amb ells":

"A mi m'agradaria reforçar l'Estat fent política i no fent crònica de tribunals, ni gestionant només el BOE, crec que s'ha de recuperar el recurs previ d'inconstitucionalitat, el delicte de sedició impròpia, el delicte de convocatòria il·legal de referèndum."

Dissabte, Soraya Sáenz de Santamaría va oferir a Casado la possibilitat de formar part del seu equip i, fins i tot, ocupar la secretaria general del Partit Popular. Una oferta que Pablo Casado es va afanyar a rebutjar.

El candidat popular explica que ha mantingut converses amb tots els altres candidats, fins i tot amb els que no van passar el tall mínim per optar a les primàries. I assegura que "hi ha una coincidència amb José Manuel Garcia Margallo, José Ramón García Hernández, Elio Cabanes i, molt especialment, amb Dolores de Cospedal".

ARXIVAT A:
PPPablo Casado
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut