Madrid

Pablo Casado: "La situació a Catalunya és límit. 155 ja"

El líder del PP ho exigeix a Pedro Sánchez després que Carmen Calvo qualifiqués d'"inadmissible" l'actuació dels CDRs a les carreteres

RedaccióActualitzat

Pablo Casado assegura que a Catalunya hi ha una situació "límit" i que cal aplicar de manera "immediata" l'article 155 de la Constitució. El líder del PP ho ha afirmat, via Twitter, després de l'actuació dels CDRs a les carreteres i de les reaccions a la "via eslovena" de Quim Torra.

 

 

Aquest migdia, la vicepresidenta del govern socialista, Carmen Calvo, ha dit que l'últim que ha passat a Catalunya és "inadmissible i tindrà conseqüències". La número dos de l'executiu ha avançat que s'adoptaran mesures perquè no es tornin a produir talls i obertures de peatges d'autopistes a Catalunya com els d'aquest cap de setmana. Tant Calvo com la dirigent del PSOE Esther Peña no han descartat la possibilitat d'implementar el 155.

Segons Pablo Casado, l'independentisme pretén "balcanitzar" Espanya, però el que ha aconseguit és "ulsteritzar" Catalunya, en referència a la intervenció de l'autonomia per part de l'executiu del PSOE.

ARXIVAT A:
Pablo CasadoPedro SánchezPPPSOEProcés catalàCDRQuim Torra
Anar al contingut