Barcelona

"Pa negre" torna a 39 sales de tot l'Estat per l'èxit de nominacions als Goya

"Pa negre" d'Agustí Villaronga es reestrena en 39 sales més de tot l'Estat, 18 de les quals a Catalunya. Això, després que la cinta ha rebut 14 nominacions als Premis Goya i 15 als Gaudí. Fins ara la pel·lícula ja ha tingut més de 150.000 espectadors. Són unes xifres que satisfan de ple l'equip de la pel·lícula, que destaca els tres mesos que el relat basat en dues novel·les d'Emili Teixidor fa que és a la cartellera.

Actualitzat
El director de "Pa negre", Agustí Villaronga, s'ha mostrat feliç i optimista de cara als premis que pot assolir en els Goya que es lliuraran el 13 de febrer. Això, l'endemà que la pel·lícula es colés per sorpresa entre les més nominades als màxims guardons del cinema espanyol en rebre 14 nominacions, només una menys que l'altra gran favorita, el film del director de l'Acadèmia, Álex de la Iglesia, "Balada triste de trompeta".

L'actriu Nora Navas, Concha de Plata a Sant Sebastià i nominada al Goya com a millor actriu, també ha reconegut a "El matí de Catalunya Ràdio" que es veu amb possibilitats per guanyar en aquest apartat: "Per mi tot això és molt nou, jo sóc més de teatre. Però després de tot el que va passar a Sant Sebastià penso que tot és possible", ha dit.
Anar al contingut