Plácido Domingo no actuarà a l'òpera de Nova York arran de les acusacions d'assetjament
Plácido Domingo a Salzburg (EFE)

Gran ovació a Plácido Domingo a Salzburg després de les acusacions d'assetjament

RedaccióActualitzat

Plácido Domingo ha tornat als escenaris a la ciutat austríaca de Salzburg per interpretar l'òpera "Luisa Miller", de Verdi. És la primera vegada que puja als escenaris després de les acusacions d'assetjament sexual.

El públic del festival d'òpera de Salzburg ha ovacionat el tenor alçant-se de les butaques i cridant "bravo".

El de Salzburg va ser un dels primers festivals que va confirmar l'assistència de Domingo. La seva directora fins i tot l'havia defensat afirmant que des del primer moment la va impressionar la seva competència artística i el tracte afectiu cap a tots els treballadors del festival.

La majoria d'organitzadors de concerts i esdeveniments d'Europa han confirmat la presència del tenor als seus festivals, tot i que molts han matisat que estan a l'espera de conèixer més informació de les investigacions sobre Domingo. De fet, l'Òpera de Los Angeles, que ell dirigeix, ha contractat un advocat perquè investigui Plácido Domingo arran de les acusacions d'assetjament sexual de 9 dones que van transcendir el 13 d'agost.

Als Estats Units, l'Orquestra de Filadèlfia i l'Òpera de San Francisco sí que van cancel·lar les actuacions del tenor per als mesos de setembre i d'octubre.

ARXIVAT A:
Assetjament sexual
Anar al contingut