Sant Sebastià

Otegi alerta que el procés de pau segueix en crisi perquè no hi ha hagut canvis rellevants

La situació en què es troba el procés de pau a Euskadi continua monopolitzant l'actualitat política. L'últim a parlar-ne ha estat el portaveu de la il·legalitzada Batasuna, Arnaldo Otegi, poc després de la reunió que han mantingut el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el cap de l'oposició, Mariano Rajoy, en què aquest precisament ha estat el tema central. Otegi ha assegurat que el procés de pau continua en la mateixa situació de crisi perquè en les últimes setmanes no hi ha hagut cap canvi rellevant. L'abertzale ha insistit que no es donen les condicions que han de permetre construir un procés de pau.

Actualitzat
Arnaldo Otegi ha fet aquestes declaracions en una compareixença a Sant Sebastià acompanyat dels membres de Batasuna Rufi Etxeberria i Arantza Santesteban, membres del grup negociador de la formació que han intervingut en els contactes amb diferents partits polítics.

El portaveu abertzale no ha volgut opinar "per evitar manipulacions" sobre la polèmica de la setmana: si la banda terrorista ETA i el govern han mantingut o no alguna reunió. Tampoc sobre els últims actes de violència al carrer, aquest mateix dijous a Sant Sebastià.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut