Esports

Oscar Pistorius, acusat formalment per la policia de l'assassinat de la seva nòvia

L'atleta sud-africà ha estat acusat formalment per la policia de l'assassinat de la seva nòvia, que ha aparegut morta amb quatre trets a la seva casa de Pretòria. En principi l'esportista havia dit que l'hauria confós amb un lladre, però la policia ho ha desmentit. L'atleta compareixerà davant el Tribunal de Magistratura de Pretòria.

Actualitzat
L'atleta sud-africà Oscar Pistorius ha estat acusat formalment per la policia de l'assassinat de la seva nòvia, que ha aparegut morta amb quatre trets a la seva casa de Pretòria. En principi l'esportista havia dit que l'hauria confós amb un lladre, però la policia ho ha desmentit. Les circumstàncies de tot plegat encara són confuses. La policia ha detingut l'atleta, que compareixerà davant el Tribunal de Magistratura de Pretòria.

"Puc confirmar que el sospitós, de 26 anys, compareixerà davant el Tribunal de la Magistratura de Pretòria aquesta tarda", ha afirmat la portaveu de la Policia, Katlego Mogale.

Pistorius s'ha cobert la cara mentre era detingut al seu domicili pels agents. La víctima ha estat identificada per la policia com la model Reeva Steenkamp, de 30 anys i companya sentimental de Pistorius. "Els metges han declarat que la dona ha mort a l'acte", ha informat la portaveu policial. A més, els agents han trobat una pistola de 9 mil·límetres al domicili de Pistorius.

Pistorius es va convertir l'estiu passat, a Londres, en el primer atleta amputat que participava en uns Jocs Olímpics. Va arribar a les semifinals dels 400 metres. Després, al setembre, també va participar en els Jocs Paralímpics.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut