Ciclisme

Óscar Freire obté el segon triomf al Tour en escapar-se a l'esprint final de la 9a etapa

Óscar Freire, de l'equip Rabobank, s'ha endut la segona victòria al Tour d'enguany, després de protagonitzar una escapada en l'esprint final de la novena etapa, amb un temps de tres hores i mitja. Els ciclistes han passat per les localitats franceses de Bordeus i Dax i han completat un total de 170 quilòmetres de recorregut. L'ucraïnès Serhiy Honchar, del T-Mobile, continua al capdavant de la classificació general. Abans de la cursa, s'ha fet un control antidopatge sorpresa a 59 ciclistes sense cap irregularitat.

Actualitzat
L'esprínter de Torrelavega s'ha imposat aquest dimarts en l'arribada a Dax, tot i que no ha pogut aixecar els braços perquè no sabia si havia guanyat, ja que ha calgut la "photo-finish". L'esforç final de McEwen no li ha servit per remuntar Freire, que, d'aquesta manera, ha aconseguit la seva segona victòria en aquest Tour. Com en la primera, el català Joan Antoni Flecha ha tingut un paper destacat en la preparació de l'esprint.

Dimecres arriba l'hora dels escaladors. La primera etapa de muntanya inclou les ascensions al coll del Soudet, de categoria especial, i el de Marie-Blanque, de primera, situat, però, a 42 quilòmetres de l'arribada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut