Pla de la segona tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, durant una roda de premsa al consistori. Imatge publicada el…
Pla de la segona tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, durant una roda de premsa al consistori. Imatge publicada el 3 d'agost de 2018 (Horitzontal).

Ortiz condemna l'agressió a un turista i nega que a Barcelona regni la "impunitat" amb la venda ambulant

ACN Barcelona.-La segona tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Laia Ortiz, ha condemnat aquest divendres l'agressió a un turista per part d'un venedor ambulant a la plaça de Catalunya d'aquesta setmana. "Són uns fets puntuals però és una mostra de violència inacceptable", ha dit Ortiz. Davant de les acusacions de "permissivitat" del consistori amb el Top Manta, la tinenta d'alcalde ha declarat que "no es pot parlar d'impunitat" amb el col·lectiu de manters, ja que s'han interposat més de 70.000 multes durant el 2017 per venda ambulant. Per fer front a un fenomen "molt complex", Ortiz ha demanat al Departament d'Interior que "faci un esforç" d'ampliar efectius policials a la ciutat, tal com ha fet el consistori, amb 100 agents nous de la Guàrdia Urbana. A més Ortiz ha exigit "lleialtat" a l'oposició i ha demanat als grups que no faci dels fets "una arma llancívola".

Anar al contingut