El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith
El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith (EFE / Ballesteros)

Ortega Smith, ingressat d'urgència per trombosis derivades del coronavirus

El secretari general de Vox va anar dissabte a l'hospital per una inflamació en un bessó i li han detectat trombosis a la cama i als pulmons

Actualitzat

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, va ingressar d'urgència aquest cap de setmana per trombosis a la cama i als pulmons com a conseqüència del coronavirus que va tenir el mes de març passat.

Ha estat el mateix número dos de la formació d'extrema dreta que ha confirmat que està hospitalitzat i que es troba "amb ànims" i sota observació mèdica:

 

 

 

 

 

Després que se li inflés el bessó de la cama esquerra, el dirigent de Vox va acudir dissabte a urgències i, després que li fessin proves, el van ingressar. A l'hospital, li han detectat diversos trombes a la cama i als pulmons.

Ortega Smith ha expressat un "profund agraïment i admiració a tots els sanitaris" que, aquestes setmanes, "estan salvant tantes vides".

 

El 15 d'abril va superar el virus

El número dos de Vox va donar positiu de coronavirus el 10 de març passat, dos dies més tard de l'assemblea general de Vox al Palau de Vistalegre. El 15 d'abril, va anunciar que havia superat el virus, després d'un mes de confinament.

Durant aquest confinament, Ortega Smith va indignar l'ambaixada xinesa a Espanya per dir (en un missatge a Twitter que després va esborrar) que els seus "anticossos espanyols" lluitaven contra "els maleïts virus xinesos".

 

Javier Ortega Smith, durant una sessió al Congrés dels Diputats
Javier Ortega Smith durant una sessió al Congrés dels Diputats (EFE / Mariscal)

 

ARXIVAT A:
Coronavirus Vox
Anar al contingut