Oriol Pujol, portaveu de CiU al Parlament
Oriol Pujol, portaveu de CiU al Parlament
Barcelona

Oriol Pujol: "Afirmo rotundament que no he format part ni formo part de cap trama corrupta"

El secretari general de CDC ha denunciat que el degoteig d'informacions contra ell "té com a objectiu aturar o malmetre allò que gent com jo representem i desitgem per a Catalunya". A més, ha explicat que fins ara no se li ha dirigit cap estament judicial o policial per preguntar-li sobre el cas.

RedaccióActualitzat
Poc després que l'Audiència Nacional hagi ordenat al jutge Pablo Ruz que prengui declaració com a testimoni a l'excompanya sentimental de Jordi Pujol Ferrussola, el seu germà, Oriol Pujol, ha enviat un comunicat a la premsa per parlar sobre les acusacions que hi ha contra ell "d'acord amb les meves responsabilitats com a president del grup parlamentari de CiU i com a secretari general de Convergència Democràtica de Catalunya".

"Afirmo rotundament que no he format part ni formo part de cap trama corrupta amb intenció d'actuar sobre l'Administració de la Generalitat ni sobre cap altra administració", ha assegurat Oriol Pujol.

És més, el secretari general de CDC ha explicat que fins ara no se li ha dirigit cap estament judicial, policial o "de cap altra índole per demanar-me informació, documentació o declaració" sobre això. En aquest sentit, ha manifestat la seva "absoluta indefensió davant un procediment obert en un jutjat, procediment del qual no sóc part, no disposo de cap informació ni se m'ha donat trasllat de cap notificació". En qualsevol cas, s'ha posat a disposició de la justícia per resoldre qualsevol dubte si fos necessari.

En la mateixa línia, Pujol ha denunciat la manipulació que hi ha en "moltes de les informacions publicades per alguns mitjans de comunicació, on es fan judicis de valor més enllà de la informació continguda en els expedients judicials, que sembla que disposen aquests mitjans". I va més enllà. Pel president del grup parlamentari de la federació nacionalista, el degoteig d'informacions sobre ell "no és un fet casual sinó que té com a objectiu aturar o malmetre allò que gent com jo representem i desitgem per a Catalunya".
Anar al contingut