Washington

"Orgasme global" sincronitzat per la pau

L'eslògan "Fes l'amor i no la guerra" torna amb força. Un grup de pacifistes dels Estats Units s'han proposat millorar el rumb de les coses a la Terra a través d'un "orgasme global" convocat per avui. La idea, asseguren els organitzadors, activistes d'un "col·lectiu mundial " per la pau, és "efectuar un canvi en el camp d'energia de la Terra mitjançant la inserció de la major càrrega possible d'energia humana". Els convocants han explicat que "aquest és un d'aquells projectes que només pot tenir impacte global gràcies a internet".

Actualitzat
Els participants han de concentrar tots els seus pensaments en un sentiment de pau durant i després de l'orgasme, sostenen els convocants. "La combinació de la poderosa energia orgàsmica en conjunció amb una intenció conscient pot tenir un efecte molt més gran que altres meditacions i oracions en massa realitzades anteriorment", expliquen.

Pel col·lectiu que organitza el singular esdeveniment, el món travessa un gran nombre de dificultats per poder parlar de pau. Per això, l'objectiu és reduir els perillosos nivells actuals d'agressivitat i violència que existeixen arreu del planeta. Aquest és el primer "orgasme global per la pau sincronitzat" que ha estat convocat coincidint amb el solstici d'avui. Els organitzadors pretenen que la convocatòria s'estengui tot el cap de setmana i difondre els resultats el 26 de desembre.



Anar al contingut