Voluntaris Operatiu de recerca

Els Bombers desactiven la recerca de la dona desapareguda a Vilassar per falta d'indicis

Han fet un operatiu especial a la zona del Mirador de la Cornisa, on els voluntaris que la busquen haurien sentit crits d'auxili

RedaccióActualitzat

Els Bombers s'han retirat de l'operatiu de recerca de la dona de Vilassar de Mar desapareguda des del dia de Sant Esteve. Ho han fet davant la falta d'indicis que sigui a la zona del Mirador de la Cornisa, on s'ha establert un dispositiu especial després que voluntaris que l'estaven buscant han sentit crits d'auxili a la zona de la Pedrera de Teià. 

Els bombers han rastrejat la zona amb la unitat canina i han revisat un dipòsit d'aigua, sense que hagi aparegut res que els faci pensar que la dona pugui ser allà. Tampoc han trobat resposta les crides que ha fet el dispositiu. Per això, des d'Emergències informen que desactiven l'operatiu, tot i que hi tornaran si hi apareix algun indici nou. 

 

Aquest dimecres al vespre, els Bombers han activat 13 dotacions per col·laborar en la recerca de la dona, en una zona on hi ha pous. Entre els especialistes que s'han mobilitzat, els Grups d'Accions Especials de muntanya i també submarinistes, així com el grup caní i altres operatius.

 

S'intensifica la recerca de la dona de Vilassar després de sentir-se crits d'auxili
La recerca de la dona desapareguda se centra a l'àrea del Mirador de la Cornisa, a la imatge (CCMA)

 

Els equips de rescat centren la recerca a la zona del Mirador de la Cornisa, una àrea forestal amb moltes pistes per fer excursions. 

La dona, de 44 anys, es diu Sandra. Des que va desaparèixer, s'ha mantingut un dispositiu de recerca i els Mossos han demanat col·laboració a la ciutadania per localitzar-la.

ARXIVAT A:
PolicialBombers
Anar al contingut