Els Mossos inspeccionen la zona de Subirats
Els Mossos inspeccionen la zona de Subirats
Subirats

Els Mossos abaten Younes Abouyaaqoub, autor de l'atropellament de Barcelona

Ha estat abatut a trets a Subirats en ser descobert amb un fals cinturó explosiu

RedaccióActualitzat

Aquest dilluns a la tarda els Mossos han abatut a trets Younes Abouyaaqoub, conductor de la furgoneta que va atropellar mortalment 13 persones dijous passat a la Rambla i va matar un veí de Vilafranca per fugir en el seu vehicle.

L'alerta policial ha estat a quarts de quatre de la tarda a la localitat de Subirats, a l'Alt Penedès. Al mateix temps que una veïna trucava avisant que havia vist Younes Abouyaaqoub als afores de la població, uns mossos de proximitat veien una persona sospitosa ajupida a les vinyes.

Els mossos li han demanat la documentació. Aleshores, el sospitós s'ha obert la camisa, ha ensenyat un cinturó explosiu i ha dit "Al·là és gran".

Els agents li han disparat i l'han abatut. Després d'identificar-lo per l'empremta dactilar, la policia ha confirmat que es tractava de Younes Abouyaaqoub.

 

 

 

Durant l'operació policial s'han desallotjat algunes empreses del polígon Can Bosch i un testimoni ha explicat el que ha sentit:

"De sobte he sentit un tret i, seguidament, n'he sentit molts més, com una cinquantena. En un principi creia que eren caçadors, però després he vist que eren trets de fusells. Han aparegut mossos pertot arreu."

La carretera C-243b ha estat tallada en els dos sentits.

 

En una roda de premsa conjunta amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el conseller d'Interior, Joaquim Forn, el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, ha dit que la cèl·lula terrorista no es dona per desarticulada tot i que els 12 principals sospitosos o bé estan detinguts (4) o han estat abatuts (5 a Cambrils i 1 a Subirats) o van morir en l'explosió d'Alcanar (2).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut