Pla general d'un operari tallant connexions fraudulentes en habitatges del barri de Sant Josep Obrer de Reus, amb dos agents de la Guàrdia Urba…
Pla general d'un operari tallant connexions fraudulentes en habitatges del barri de Sant Josep Obrer de Reus, amb dos agents de la Guàrdia Urbana de Reus, d'esquena. imatge del 4 d juny del 2018. (Horitzontal)

Operació policial contra les connexions fraudulentes d'electricitat en una seixantena de pisos de Reus

Actualitzat

ACN Reus.-Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus porten a terme aquest dilluns al matí una operació policial contra les connexions fraudulentes d'electricitat en pisos del barri de Sant Josep Obrer de la ciutat. L'actuació se centra en una seixantena d'habitatges, la majoria dels quals estan ocupats il·legalment, on s'hauria detectat l'existència d'un frau de fluid elèctric. Segons fonts policials, no es descarta que durant l'operatiu es localitzin plantacions 'indoor' de marihuana. L'actuació mobilitza un ampli dispositiu policial amb una quinzena de dotacions dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus, a més de diverses unitats de l'ARRO i d'equips d'investigació. En concret, els agents actuen als carrers Mare de Déu de Guadalupe, Mare de Déu de la Cabeza, Mare de Déu de la Macarena i Mare de Déu del Saliente, els quals han quedat tallats al trànsit. L'operatiu policial ha començat pels volts de les nou del matí i la previsió és que s'allargui fins al migdia.

Anar al contingut