Operatiu dels Mossos d'Esquadra a Mataró (ACN/Jordi Pujolar)
Operatiu dels Mossos d'Esquadra a Mataró (ACN/Jordi Pujolar)

Registren dues naus ocupades a Canet i Mataró en relació amb els disturbis de dissabte

Els Mossos d'Esquadra requisen material i documentació

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han escorcollat dues naus industrials abandonades de Canet de Mar i de Mataró.

L'operació, segons ha avançat Catalunya Ràdio, està relacionada amb les detencions pels aldarulls d'aquest dissabte a Barcelona.

 

Les investigacions dels Mossos d'Esquadra els han portat fins aquestes naus del Maresme, on no s'han fet detencions però sí que s'ha requisat material divers.

El comissari Joan Carles Molinero ha explicat a Catalunya Ràdio que hi ha un "alt nivell d'organització" entre els que provoquen els aldarulls.

Els escorcolls han estat autoritzats per un jutge a petició de la policia catalana i s'han fet amb la presència de detinguts dissabte. 

Operatiu dels Mossos d'Esquadra a Canet de Mar (TV3)


La nau de Canet de Mar pertany a l'antiga fàbrica tèxtil Can Jover; a Mataró, els Mossos han entrat en una nau que fa anys que està ocupada i que en els últims temps havia estat font de conflictes, segons informa l'ACN.

Mentrestant, els 13 detinguts pels aldarulls de la nit de dissabte estan pendents de passar a disposició judicial. Podrien fer-ho entre aquest dilluns i dimarts. Entre ells hi ha la jove que hauria llançat líquid inflamable contra una furgoneta de la Guardia Urbana amb el conductor dins. Entre els delictes dels que se l'acusa hi ha el de temptativa d'homicidi.

En total, des de l'inici dels aldarulls arran de l'empresonament de Pablo Hasél, els Mossos han detingut 137 persones, de les quals 38 són menors d'edat. 

 

ARXIVAT A:
Pablo HasélPolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut