Operació dels Mossos contra el tràfic de cocaïna i marihuana a l'àrea de Barcelona
Agents dels Mossos durant un dels escorcolls aquest dimarts a Gavà

32 detinguts en una operació amb 48 escorcolls contra el tràfic de droga a Barcelona

Han detingut una trentena de persones en gairebé 50 escorcolls contra una xarxa de narcotraficants que actuava des de la Zona Franca de Barcelona

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han fet aquest dimarts una gran operació contra una xarxa dedicada al tràfic de cocaïna i de marihuana.

Després de gairebé 7 hores d'escorcolls a gairebé una cinquantena de llocs, sobretot a Barcelona i rodalies, han acabat detenint 32 persones.

L'operació l'han fet pública els mateixos Mossos a Twitter a dos quarts de sis del matí:


L'operació ha començat a les 5 del matí, amb la previsió de fer 45 escorcolls a Barcelona i la seva àrea metropolitana, a més de 2 a Girona.

Segons els Mossos, la xarxa operava sobretot des de la Zona Franca de Barcelona, i un dels escorcolls s'ha fet en un bar gallec de Gavà.

Aquest escorcoll ha començat en un habitatge pròxim, on els Mossos han aconseguit un joc de claus amb les que han intentat sense èxit obrir el bar.

Posteriorment han aconseguit aixecar la persiana amb una palanca, i s'han trobat una dona a dins. Han entrat amb caixes i eines per fer l'escorcoll.


32 detinguts, alguns de la família Jodorovich

L'operació s'ha donat per completada cap a les 12 del migdia: és quan els Mossos han anunciat que han detingut 32 persones en 48 escorcolls, més dels previstos, en els que han decomissat armes i cocaïna.

També han trobat mig milió d'euros, i dues plantacions de marihuana, que han desmantellat:



 

Entre la trentena de detinguts hi ha alguns membres de la família Jodorovich, un clan que històricament ha controlat bona part del tràfic de drogues a Barcelona.
 

Agents dels Mossos carreguen a un cotxe els objectes que han decomissat durant un escorcoll, aquest dimarts a Gavà

 

 

ARXIVAT A:
PolicialNarcotràfic
Anar al contingut