Un dels detinguts a Sant Andreu de la Barca, aquest dimarts al matí
Un dels detinguts a Sant Andreu de la Barca, aquest dimarts al matí (CCMA)

Operació antidroga amb almenys 15 detinguts a Sant Andreu de la Barca i altres municipis

Mossos, Policia i Guàrdia Civil fan escorcolls al Vallès, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Tarragonès i altres comarques

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil fan aquest dimarts al matí un operatiu conjunt contra una presumpta xarxa de narcotraficants.

Estan treballant en diversos punts de Catalunya, sobretot a l'àrea metropolitana de Barcelona, i també a les comarques de Tarragona.

El gruix de l'operació és a Sant Andreu de la Barca, on s'han escorcollat diverses naus en un polígon i un helicòpter s'ha afegit al dispositiu.

En total, segons fonts de la investigació, s'estan fent 12 registres en diversos punts. Hi ha almenys quinze detinguts, segons han confirmat els Mossos, i fonts de la Guàrdia Civil apunten que podrien acabar sent una vintena.

També s'estan fent escorcolls en diversos municipis del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Tarragonès i també en altres comarques.

Es tracta d'una estructura organitzada que es dedica al cultiu i distribució de haixix. El transport de la droga es faria amb llanxes des dels punts de cultiu a la península. La investigació se centra en una organització criminal que traficava amb marihuana i altres drogues.

ARXIVAT A:
PolicialDrogues
Anar al contingut