Futbol

Onze jugadors finalistes del Mundial, pendents del veredicte judicial

La meitat dels jugadors que hi havia sobre l'Olympiastadion aquest diumenge estan pendents d'un veredicte que es donarà a conèixer dimecres com a molt tard. La resolució de l'escàndol de corrupció del futbol italià podria suposar el descens de categoria de quatre equips, i la consegüent fuga de talents. El francès Lilian Thuram ja va dir diumenge que el Barça li havia fet una oferta. I és que el mercat d'estiu es pot veure revolucionat amb una oferta molt temptadora: 8 campions i 3 subcampions del món a preu de ganga.

Actualitzat

Els 14 italians que es van enfrontar a França han disputat el Calcio aquesta temporada. Cap d'ells juga fora del país. Això sí, molts podrien haver d'emigrar o jugar en categories inferiors segons quina sigui la sentència del macrojudici que s'està fent a Roma per suposat frau esportiu. El jutge es pronunciarà demà passat. En el cas, hi estan implicats la Juve, el Milan, el Fiorentina i el Lazio.

L'equip que en sortiria més perjudicat seria la Juventus, ja que fins a vuit jugadors de la "Vecchia Signora" van jugar ahir la final del Mundial. Els italians Gianluigi Buffon, Gianluca Zambrotta, Fabio Cannavaro, Mauro Camoranesi i Alessandro del Piero, més els francesos Lilian Thuram, Patrick Vieira i David Trezeguet, podrien passar de ser protagonistes de l'espectacle esportiu més important del món a jugar en qualsevol dels camps de futbol de la Sèrie C.

També perjudicat en sortiria el Milan, que en la final del Mundial estava representat per Gennaro Gatusso i Andrea Pirlo, Pilota de Bronze del campionat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut