Onze dones més acusen Plácido Domingo d'assetjament sexual

RedaccióActualitzat

Onze dones més s'afegeixen a les acusacions d'abús sexual i comportament indegut contra el tenor Plácido Domingo.

Segons l'agència Associated Press, que ha difós les denúncies, una de les dones que l'acusa és la cantant Ángela Turner, que va treballar amb el tenor a "El Cid", a l'Òpera de Washington. L'obra es va representar la temporada 1999-2000, quan Domingo era director artístic d'aquesta entitat.

Segons l'agència, que va destapar el cas, testimonis de treballadors dels teatres on van passar els fets asseguren que el seu comportament inadequat era de domini públic.

L'escàndol va saltar a mitjans d'agost, quan vuit cantants i una ballarina van acusar Plácido Domingo, de 78 anys, i un dels tenors més admirats de tots els temps, d'assetjament sexual.

Domingo va reaccionar a través d'un comunicat en què assegurava que eren denúncies "anònimes que es remunten fins a tres dècades enrere" i que totes les seves interaccions han estat sempre "acceptades i consentides". No obstant això, el tenor afegia:

"Reconec que els barems pels quals avui ens mesurem, i hem de mesurar-nos, són molt diferents de com eren en el passat. He estat beneït i privilegiat d'haver tingut una carrera de més de 50 anys i em cenyiré sempre als més alts estàndards".

 

 

 

ARXIVAT A:
Assetjament sexual Música
Anar al contingut