Ona Carbonell aspira a medalla en el solo de natació sincronitzada a Berlín.
Ona Carbonell aspira a medalla en el solo de natació sincronitzada a Berlín.
Natació

Ona Carbonell queda segona en la rutina de solo tècnic del Campionat d'Europa de Natació de Berlín

Ona Carbonell ha acabat segona en la rutina tècnica del solo de natació sincronitzada dels Campionats d'Europa de Natació de Berlín. La barcelonina només ha quedat per darrere de la russa Svetlana Romaxina, la gran dominadora de l'especialitat.

Actualitzat

Ona Carbonell ha acabat segona en la rutina tècnica del solo de natació sincronitzada dels Campionats d'Europa de Natació de Berlín. La barcelonina només ha quedat per darrere de la russa Svetlana Romaxina, la gran dominadora de l'especialitat. La capitana de l'equip espanyol de sincronitzada ha repetit la mateixa rutina que li va donar la medalla de bronze en els Mundials de Natació de Barcelona de l'any passat.

En aquests campionats aquesta rutina no aporta medalla. La puntuació aconseguida aquest dimecres farà mitjana amb la de solo lliure que es disputa divendres per decidir les participants que passen a la final. Les medalles es decidiran diumenge, quan les nadadores tornaran a fer l'exercici lliure. Carbonell sí que estrena rutina per a aquesta modalitat.

Anar al contingut