Òmnium projecta un gegant "Ho tornarem a fer" al Disseny Hub i la Torre Glòries
El lema "Ho tornarem a fer", projectat al Disseny Hub de Barcelona (ACN)
Barcelona

Òmnium projecta un gegant "Ho tornarem a fer" al Disseny Hub i la Torre Glòries

Quan fa una setmana del final del judici del procés, l'entitat sobiranista ha reivindicat per sorpresa el missatge de Jordi Cuixart en dos edificis emblemàtics de Barcelona

Actualitzat

Òmnium Cultural ha projectat el lema "Ho tornarem a fer" sobre el Disseny Hub i a la Torre Glòries de Barcelona, passada la mitjanit d'aquest dimecres.

L'entitat sobiranista ha dut a terme aquesta acció sorpresa com a inici d'una campanya per reivindicar la mobilització i el dret a l'autodeterminació després del judici als líders independentistes.

 

 

A més d'aquestes projeccions, Òmnium ha repartit cartells pel territori en què s'hi pot llegir: "Manifestar-nos, expressar, mobilitzar-nos, votar. Ho tornarem a fer".

Quan fa una setmana del final del judici del procés, l'entitat sobiranista ha reivindicat les paraules del seu president, Jordi Cuixart, en l'al·legat final al Suprem.

 

La paraula "Llibertat" amb lletres gegants, projectada en el Disseny Hub de Barcelona (ACN)

 

Els missatges d'Òmnium es poden veure en 25 autobusos de l'àrea de Barcelona, en pantalles LED situades als accessos a la ciutat i en 185 cartells tipus OPI al transport públic.

 

 

 

ARXIVAT A:
Judici procésÒmnium CulturalJordi Cuixart
Anar al contingut