El vídeo "Help Catalonia" d'Òmnium supera el milió de visites en 24 hores

El vídeo, en anglès, repassa els fets ocorreguts a Catalunya l'1 d'octubre i s'adreça als ciutadans europeus per demanar que en facin difusió en defensa dels valors de la UE

RedaccióActualitzat

Òmnium Cultural ha fet públic, a través de les xarxes socials, un vídeo en anglès en què repassa els fets ocorreguts a Catalunya l'1 d'octubre i s'adreça als ciutadans europeus per demanar que en facin difusió en defensa dels valors de la Unió Europea. 

Publicat poc després de l'anunci de l'empresonament del president de l'entitat, Jordi Cuixart, juntament amb el de l'Assemblea Nacional de Catalunya, el vídeo s'ha fet viral ràpidament i en poc més de 24 hores ha superat el milió de visualitzacions.

El vídeo mostra imatges de l'actuació policial i les manifestacions pacífiques als carrers de tot Catalunya i incideix en el fet que el que està passant afecta també Europa:

"No és un afer intern d'Espanya, afecta cadascun dels ciutadans europeus."

 

 

Crítiques del PP al vídeo

El Partit Popular ha fet diversos tuits, un dels quals en anglès, en què assegura que el vídeo d'Òmnium està "ple de falsedats". Amb l'etiqueta, #MentirasIndependentistas, la formació i alguns dels seus dirigents fan referència a un article del diari "El País".

ARXIVAT A:
Independència
Anar al contingut