Oliver Stone serà al Festival de Sitges a l'octubre per recollir el guardó (Reuters)
Oliver Stone serà al Festival de Sitges a l'octubre per recollir el guardó (Reuters)
Sitges

Oliver Stone rebrà el Gran Premi Honorífic de Sitges

El director, productor i guionista nord-americà, creador de pel·lícules tan emblemàtiques com "Platoon", "Wall Street", "JFK", "Nixon" i "Nascut el 4 de juliol", serà al Festival de Sitges, que se celebrarà del 9 al 18 de octubre

Actualitzat

Un dels grans del cinema, Oliver Stone, serà al Festival de Sitges a l'octubre. El director, productor i guionista nord-americà, creador de pel·lícules tan emblemàtiques com "Platoon", "Wall Street", "JFK", "Nixon" i "Nascut el 4 de juliol", recollirà el Gran Premi Honorífic del festival.

Stone serà una de les personalitats premiades aquest any a Sitges, que en la seva 48a edició també guardonarà a Terry Jones, Nicolas Winding Refn, Andrzej Zulawski, Sion Sono i Rick Baker en reconeixement a les seves respectives carreres.

El director de Sitges - Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, Ángel Sala, ha anunciat aquest dimarts al matí, a Madrid, els premis, i ha avançat que el certamen retrà homenatge a l'actor Simon Yam i a l'actriu Rossana Yanni, amb els premis Maria Honorífica i Nosferatu, respectivament.

El jurat oficial de la 48a edició estarà format per Jarod Neece, Kier La-Janisse, Carlos Areces, Javier Ruiz Caldera i Fernando Ronchese.

La cinta de terror "La bruja", del debutant Robert Eggers i una de les triomfadores de l'últim Festival de Cinema de Sundance, inaugurarà Sitges 2015, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic, que tindrà lloc del 9 al 18 d'octubre. 

Anar al contingut