Segona

Oliva agafa les regnes del Nàstic i la directiva grana assumeix que haurà de fitxar

L'endemà de ser destituït com a tècnic del Nàstic, Luis César Sampedro s'ha acomiadat de la plantilla que va dirigir fins a la derrota de dissabte. Luis César ha anat al Nou Estadi ben d'hora, poc després de les nou, i ha baixat als vestidors per dir adéu als jugadors, igual que va fer quan el van cessar l'any 2006. El gallec, força més serè que dilluns, també s'ha acomiadat del personal del club. Minuts després, el lleidatà Joan Carles Oliva agafava les regnes del Nàstic.

Actualitzat
Es evident que s'ha d'evitar de totes totes que el Nastic baixi a Segona B, però si la situacio esportiva és crítica encara ho és més l'econòmica. Tot dependrà del que demani el nou entrenador Joan Carles Oliva, però com ha manifestat el director general del club grana, Lluis Fàbregas, a Catalunya Ràdio, la directiva ja té assumit que s'haurà de rascar la butxaca. Fàbregas ha volgut assenyalar que l'acomiadament de Luis César i l'arribada d'Oliva, no significarà un desviament considerable del pressupost, ja que el tècnic lleidatà ha estat molt prudent a l'hora de negociar el seu sou.

La plantilla del Nàstic ha fet aquest dimarts el primer entrenament sota les ordres d'Oliva per preparar el partit d'aquest diumenge al camp del Granada.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut