Una grua baixa la llanxa de la terrassa d'un tercer pis, aquest dimarts a es Castell, a Menorca

Obliguen a baixar la barca que un veí havia pujat a la terrassa d'un tercer pis a Menorca

L'Ajuntament des Castell li ha donat 24 hores perquè els tècnics municipals han valorat que era "un perill per a la via pública"

RedaccióActualitzat

La llanxa que un veí del municipi des Castell, a Menorca, havia pujat a la terrassa del tercer pis on viu ja no hi és: aquest dimarts l'Ajuntament li va donar 24 hores per retirar-la i ja no hi és.

Ha estat el propietari del pis i de l'embarcació mateix qui s'ha fet càrrec de retirar-la amb una grua i un camió se l'ha endut:


"Un perill per a la via pública"

L'Ajuntament des Castell havia admès que era cert el que deia el veí, que la normativa municipal no prohibia tenir l'embarcació a la terrassa, però que tampoc ho contemplava com a possible.

Aquest dimarts havia dit que els tècnics municipals analitzarien si l'embarcació suposava "un perill per a la via pública" i que si era així, n'ordenaria la retirada, i sembla que la decisió s'ha pres amb celeritat.

El propietari de la llanxa, que l'havia pujat fa pocs dies, durant el cap de setmana, havia afirmat que l'embarcació pesa només una desena part del que pot suportar l'estructura de l'edifici, i que fent-ho s'estalviava el lloguer d'un amarrador al port durant l'hivern.

Un camió s'ha endut la llanxa després de baixar-la amb la grua

 

ARXIVAT A:
Illes BalearsSeguretat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut