Oberta la convocatòria del II Premi Miravisions de Fotoperiodisme als millors treballs publicats el 2021

Actualitzat

ACN Barcelona - El II Premi Miravisions de Periodisme ha obert aquest dimarts el període de presentació de propostes. Als guardons convocats pel magazín digital 'La Mira' s'hi podran presentar, fins el 19 de juny, fotografies publicades en mitjans de comunicació durant el 2021. Les imatges optaran a un dels tres guardons que es concedeixen, dotats amb 2.500 euros el primer premi, 1.000 euros el segon i 500 euros el tercer. També hi ha, novament, una categoria dirigida a estudiants d'escoles de fotografia i facultats de comunicació amb la voluntat d'apostar pel futur del fotoperiodisme. L'acte de lliurament del Premi tindrà lloc durant la tercera jornada Miravisions de fotoperiodisme que se celebrarà a Juneda els dies 23, 24 i 25 de setembre.

Les obres les han de presentar els mateixos autors, amb un màxim de tres treballs per autor. Tot i així cada treball pot comptar amb més d'una fotografia. Els treballs s'han d'haver publicat, realitzat i difós entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2021.

El jurat estarà format per professionals del camp de la fotografia, el periodisme, i la comunicació.

Lliurament de premis i exposicions dels treballs guardonats al Miravisions 2022

El veredicte del jurat es farà públic en l'acte de lliurament dels premis. Aquest tindrà lloc durant la 3a edició del Miravisions, que se celebrarà a Juneda (Les Garrigues) els dies 23, 24 i 25 de setembre de 2022, on també es podran veure exposats tots els treballs guardonats i finalistes. Posteriorment la mostra es podrà veure al Palau Robert de Barcelona, com en la primera edició.

En aquella primera ocasió, Mireia Comas va ser la guanyadora de la Categoria Professional del guardó, amb el seu treball sobre joves migrats que van conviure en una nau abandonada durant la pandèmia, publicat a 'La Directa'. En la Categoria Estudiants el primer premi se'l va emportar Bernat Cedó, de l'Escola de Fotografia IEFC.

Anar al contingut