L'aforament a dins dels bars i restaurants tornarà a ser del 50% (ACN/Marta Casado Pla)

S'activa una nova línia d'ajudes d'entre 1.000 i 15.000 euros per a la restauració

S'hi podran acollir autònoms i empreses de restauració, com bars, restaurants i cafeteries, incloent-hi els establiments situats a centres comercials o mercats municipals
Redacció Actualitzat
TEMA:
Coronavirus

Des d'aquest dimarts, ja estan activades les noves ajudes de la Generalitat per al sector de la restauració per les restriccions durant la pandèmia. S'hi podran acollir autònoms i empreses de restauració, com bars, restaurants i cafeteries, incloent-hi els establiments situats a centres comercials o mercats municipals.

Les ajudes seran d'entre 1.000 i 15.000 euros, en funció del nombre de treballadors. Aquesta línia d'ajuda serà de 40 milions d'euros, que se sumen als 100 milions d'euros destinats des de l'inici de la pandèmia.

El tràmit s'ha de fer de forma telemàtica a través del portal Canal Empresa, omplint el model formalitzat que es pot trobar al web del CCAM, de Canal Empresa o del Departament d'Empresa.

Per saber si s'ha atorgat l'ajuda, caldrà consultar el tauler electrònic de la Generalitat. Les subvencions s'atorgaran per ordre cronològic de presentació de la sol·licitud.

Aquests ajuts es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats de qualsevol administració, de la Unió Europea o d'organismes internacionals. El tràmit per demanar les ajudes s'obrirà en els pròxims dies.

ARXIVAT A:
Coronavirus
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut