Besalú

Obert al trànsit el tram de l'autovia A-26 entre Argelaguer i Besalú

Ja es pot circular pel nou tram de gairebé sis quilòmetres de l'autovia A-26 entre Argelaguer i Besalú, a la Garrotxa. El cost de l'obra ha estat de 43 milions d'euros. El Ministeri de Foment ha obert el tram quatre mesos abans del previst, ja que el calendari d'execució de l'obra marcava el mes de novembre com a data límit. Ara falta que Foment arregli les travessies urbanes tant d'Argelaguer com de Besalú que han hagut de suportar el trànsit de l'antiga N-260.

Actualitzat

El tram de l'autovia A-26 als municipis d'Argelaguer i Besalú, a la comarca de la Garrotxa, ha quedat obert al trànsit de vehicles aquest dijous al matí. Aquest últim tram, que té 5,7 quilòmetres i ha suposat un cost de 43 milions d'euros finançats pel Ministeri de Foment, se suma als ja desdoblats entre Olot i Argelaguer.

El subdelegat del govern a Girona, Francesc Francisco Busquets, ha dit a l'acte d'inauguració que ara falta fer alguns projectes, encara que algun com el del tram Besalú-Figueres ja està en marxa.

L'obertura d'aquest tram entre Argelaguer i Besalú, juntament amb la variant de la C-66 que es va inaugurar a finals de l'any passat, permet a partir d'ara als vehicles que circulin entre Olot, Banyoles i Figueres evitar passar per la travessia urbana de Besalú.

Anar al contingut