Núria Solé presentarà i dirigirà el nou "TN comarques"
Núria Solé presentarà i dirigirà el nou "TN comarques"
Sant Joan Despí

Núria Solé presentarà un nou "TN comarques", més llarg i amb més presència al territori

La nova edició de l'informatiu de referència al territori duplica, amb 40 minuts, el temps d'emissió i dona més presència a la informació a peu de carrer

Actualitzat

Televisió de Catalunya estrena el proper mes de setembre un nou format per al "TN comarques". L'objectiu, donar més temps i difusió a la informació del territori, amb una edició d'abast nacional que començarà al voltant de les 13.45 i que enllaçarà amb el "TN migdia". Núria Solé, actualment al capdavant de la segona part d'"Els matins" de TV3, en serà la directora i presentadora.

Aquest nou informatiu, de 40 minuts, suposa impulsar el format del "TN comarques" per oferir més actualitat d'arreu del país, amb més connexions en directe i des de l'exterior per explicar el que passa des del lloc on passa, alhora que se'n potenciarà la difusió a través del web i les xarxes socials.

Les terres de l'Ebre, la Catalunya Central, el Pirineu, l'Empordà, l'Aran o la zona dels Vallesos i el Maresme guanyaran presència per oferir, juntament a les comarques de Girona, el Camp de Tarragona, les terres de Lleida o l'àrea metropolitana de Barcelona, tota la informació diària el país, d'una manera més àgil i flexible.

La nova edició de l'informatiu de referència al territori duplica, amb 40 minuts, el temps d'emissió i es posa al nivell de les edicions del "Telenotícies migdia i el "Telenotícies vespre", líders d'audiència a Catalunya. D'aquesta manera, fa créixer l'oferta informativa dels territoris de parla catalana i es dona un nou impuls a un servei públic audiovisual. 

L'edició del "TN comarques" en aranès per a la Vall d'Aran, per la seva banda, mantindrà la seva programació pròpia setmanal, els divendres  al migdia.

Anar al contingut