Portades dels llibres de Jaume Cabré, Sílvia Soler, Enrique Vila-Matas i Ali Smith
Portades dels llibres de Jaume Cabré, Sílvia Soler, Enrique Vila-Matas i Ali Smith
Barcelona

Novetats editorials a punt per aquest 2017

El sector avança les grans publicacions previstes per aquest any que ve amb noms destacats com Cabré, Nadal, Vila-Matas, Cercas, Smith o McEwan

RedaccióActualitzat

Jaume Cabré tornarà a l'abril amb un recull de relats titulat "Quan arriba la penombra". Rafel Nadal publicarà "La senyora Stendhal", una novel·la situada a la postguerra.

Xavier Bosch presenta "Nosaltres dos", on analitza si és possible l'amistat entre un home i una dona, i Sílvia Soler treu la novel·la generacional "Els vells amics".

També sortiran, per primerva vegada en català, les novel·les primerenques d'Elena Ferrante i per celebrar el centenari del naixement de Gloria Fuertes es publicaran diverses antologies, com es farà amb l'escritora nord-americana Carson McCullers, de qui es reedita tota la seva obra.

També hi haurà l'edició en català de "L'accidental", una novel·la de l'escriptora escocesa Ali Smith, i "Closca de nou", de l'anglès Ian McEwan, on el protagonista es posa en la pell d'un fetus. També presentarà obra aquest 2017 el francès Jean Echenoz amb la novel·la titulada "Enviada especial".

En castellà, Enrique Vila-Matas presentarà "Mac y su contratiempo", un llibre sobre un advocat a l'atur que s'obsessiona amb el seu veí, un prestigiós escriptor. També Javier Cercas publicarà novel·la nova i, en aquest cas, torna a la Guerra Civil amb "El monarca de las sombras".

Entre els autors internacionals destaquen Coetzee amb "Los días de Jesús en la escuela", i Ellroy amb "El gran desierto".

També es publicarà la tetralogia de teatre "La sang de les promeses", que inclou "Litoral, incendis, boscos" i "Cels", amb la qual l'escriptor i dramaturg Wajdi Mouawad va assolir l'èxit internacional.

Pel que fa al conte, s'editaran "Dame tu corazón", de Joyce Carol Oates; "Domingo", d'Irène Némirovsky; i "A propósito de las mujeres", de Natalia Ginzburg.

Anar al contingut