Arribada del professor acusat d'abusos amb el seu advocat, Carles Monguilod (ACN/Xavier Pi)

Noves denúncies per abús sexual contra el professor de bateria de Quart, que nega els fets

Ja són deu els exalumnes que han relatat que l'home s'aprofitava d'ells mentre els donava classes a casa seva, tot i que se'l jutjarà només per dos dels casos

Noves denúncies es podrien incorporar a la causa contra el professor de bateria de Quart, al Gironès, acusat d'abusos sexuals.

Aquest matí estava citat al jutjat d'instrucció número 2 de Girona, on s'ha limitat a negar els fets pels quals l'investiguen.

A l'arribada ha estat increpat per un grup d'exalumnes i altres persones que els donen suport.

Ara per ara, anirà a judici per la denúncia de dues víctimes, però la causa es podria ampliar arran de quatre noves denúncies aparegudes en les últimes setmanes.

 

L'advocat Benet Salellas, amb els denunciants, a l'entrada dels jutjats de Girona (ACN/Xavier Pi)


Benet Salellas, advocat dels denunciants, vol que la jutgessa faci aquesta ampliació i defensa que les denúncies "s'han d'investigar totes juntes perquè responen a un mateix pla delictiu".

"Pensem que és important per a les víctimes i per a l'administració de justícia que totes les denúncies es vegin en un sol procediment, perquè d'aquesta manera es pugui fer una valoració general de la responsabilitat criminal de l'investigat."


En total ja ha estat acusat per deu exalumnes, però hi ha quatre denúncies que han prescrit, perquè els abusos haurien passat als anys 90.

ARXIVAT A:
Agressió sexualAssetjament sexual
Anar al contingut