Dos dels detinguts per la violació d'una jove a Benidorm (EFE)
Dos dels detinguts per la violació d'una jove a Benidorm (EFE)

Nova violació en grup: cinc detinguts per agredir una noia de 20 anys a Benidorm

En l'última setmana s'han detingut 6 joves per violar una noia de 18 anys a Bilbao i dos menors a Cullera, al País Valencià, que haurien violat una noia també menor

RedaccióActualitzat

Detenen cinc joves francesos com a presumptes autors d'un delicte de violació en grup a Benidorm, a Alacant. La víctima, una turista noruega de 20 anys, ha denunciat l'agressió, que s'ha produït aquesta matinada al pis on s'allotjaven els joves.

Els presumptes violadors, que estaven de vacances a Espanya i havien de tornar aquest dijous a França, haurien abusat també d'una amiga seva, de la mateixa edat i també noruega. La policia els ha detingut aquest dimecres, hores després que les noies rebessin assistència mèdica.

Cap a les dues de la matinada, un centre de salut de la localitat va alertar que estaven atenent una noia víctima d'una agressió sexual. Les dues noies, que haurien conegut els presumptes agressors la mateixa nit, van facilitar a la policia les dades i fotografies dels perfils dels nois a la xarxes socials.

La col·laboració entre els agents de la Guàrdia Civil i un agent de la Gendarmeria francesa, comissionat a Benidorm en el programa policial d'intercanvi a l'estiu, ha facilitat la detenció. Dos dels 5 presumptes autors de la violació han estat arrestats a les 4 i els altres 3 mitja hora més tard.

Quatre dels detinguts tenen 19 anys i un en té 18. La investigació se centra ara a determinar el grau de participació dels detinguts, que està previst que passin a disposició del jutge de guàrdia de Benidorm aquest dijous.

Tercera violació en grup aquesta setmana

Aquesta és la tercera violació en grup que es denuncia a l'Estat els últims dies. La primera setmana d'agost, van detenir 6 joves per una violació en grup a Bilbao. Dos d'ells van ingressar a la presó i els altres quatre van quedar en llibertat amb l'obligació de presentar-se cada dia en dependències policials.

Dilluns passat, agents de la Guàrdia Civil van detenir dos nois, de 16 i 17 anys, acusats d'agredir sexualment una noia, també menor, a la platja de Cullera, al País Valencià.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexual
Anar al contingut