Els usuaris de tot el món poden triar entre tres opcions sobre qui pot respondre al missatge
Els usuaris de tot el món poden triar entre tres opcions sobre qui pot respondre al missatge

Nova funcionalitat a Twitter: els usuaris poden triar qui pot respondre als seus tuits

A partir d'avui, els tuitaires poden seleccionar que tothom contesti els seus missatges, que ho facin només aquells a qui segueixen o els usuaris mencionats

Actualitzat

Des d'avui, ja és possible seleccionar qui pot respondre als teus missatges de Twitter. La xarxa social de l'ocell ha llançat a tot el món la funció, en proves des del maig, que permet als usuaris decidir quines persones poden sumar-se les converses iniciades a la xarxa social.

A l'hora d'escriure un tuit, els usuaris poden triar entre tres opcions sobre qui pot respondre al missatge: tots (la configuració per defecte), només la gent que segueixes o només els usuaris mencionats. 

Twitter ha explicat la nova funcionalitat en un vídeo penjat en la seva xarxa social:

 

 

La finalitat és depurar les respostes potencialment ofensives, segons informa la companyia.

Durant les proves, es van evitar una mitjana de tres respostes ofensives, no es va incrementar el nombre de missatges directes no desitjats, segons Twitter, i un 60% dels usuaris no va utilitzar les opcions de silenciar o bloquejar.

La directora de gestió de producte, Suzanne Xie, va explicar els avantatges de la nova funcionalitat que està disponible per a tots els usuaris:

"Volem converses plenes de significat que abans no eren possibles".

Twitter treballa en noves funcions per al futur, com convidar més gent a la conversa després que comenci i més maneres de visualitzar tota la discussió.

ARXIVAT A:
TecnologiaXarxes socials Twitter
Anar al contingut