Barcelona

Nova fornada d'especialistes d'acció en un mercat on només treballen mig centenar de persones

Ser doble d'acció és una sortida laboral en temps de crisi. Una nova fornada d'actors especialistes en escenes d'acció ha acabat els cursos de formació i entra en un mercat on treballen menys de mig centenar de persones. El camí per arribar-hi no és senzill ja que implica una formació molt concreta, en què s'han d'assumir riscos. Tot i això, joves, amants dels esports de risc, amb inquietuds audiovisuals o escèniques i, sobretot, aturats emprenen aquest camí.

Actualitzat
L'atur obliga els joves a empescar-se qualsevol sortida laboral, fins i tot a dedicar-se a una feina d'autèntic risc. Com els especialistes que fan escenes d'acció per al cinema, la televisió o la publicitat, que a l'estat espanyol no són més de 50.

Joves, amants dels esports de risc, amb inquietuds audiovisuals o escèniques i sobretot aturats. Aquest és el perfil comú de molts dels alumnes que fan un curs per ser dobles d'escenes d'acció.

L'última classe ha estat una prova de foc, literalment. Els estudiants de formació professional per ser dobles d'acció durant pocs segons es converteixen en una flama humana. Aquesta prova demostra que es tracta d'una feina on les mesures de seguretat són imprescindibles, perquè el risc no és una possibilitat, sinó una certesa.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut