NBA

Nova derrota dels Grizzlies (92-89) tot i la bona actuació de Gasol

Nova jornada nefasta per a Pau Gasol i els Memphis Grizzlies. Aquesta matinada, l'equip de l'ala-ivot català ha perdut a la pista dels Pistons per 92-89 tot i la bona actuació de l'exjugador del Barça. Gasol ha aconseguit 22 punts, 15 rebots i 2 assistències. Pitjor han estat, però, els espanyols Garbajosa, Calderón i Sergio Rodríguez, que han sumat una nova derrota dels seus equips respectius.

Actualitzat
Els Grizzlies continuen en caiguda lliure tot i els esforços de Pau Gasol per invertir la dinàmica negativa del seu equip. Aquesta matinada han estat els Pistons els que han superat els Memphis. Els homes de Tony Barone han sumat la seva quarta derrota consecutiva, la setena en els darrers vuit partits.

Tot i això, Gasol ha continuat engreixant les seves estadístiques i ha aconseguit el seu vintè doble-doble de la temporada. Els 22 punts del jugador català permeten que Gasol estigui a només nou de convertir-se en el màxim anotador de la història de la franquícia. Rècord que, de moment, posseeix el pivot Shareef Abdul-Rahim amb 7.801 punts.

Mals resultats per als espanyols

Però si els Memphis han estat malament, pitjor han estat el Toronto i el Portland. Els Raptors han caigut davant el Cleveland (120-97) amb una actuació més que discreta dels espanyols: 0 punts, 2 assistències i 2 rebots per Garbajosa, i 3 punts, 2 assistències i una recuperació per a Calderón. El base Sergio Rodríguez només ha jugat nou minuts, ha anotat 4 punts i ha donat una assistència.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut