Presentació de les novetats de Samsung al MWC del 2019 (ACN/Laura Pous)

Nova baixa presencial al Mobile 2021: Samsung tampoc vindrà a Barcelona

Com Sony, Nokia o Ericsson, participarà al Congrés de Mòbils només de forma virtual

Virgínia Arqué Nueno

El Mobile World Congress suma una nova baixa per a la seva edició d'aquest estiu a Barcelona. Samsung tampoc no hi assistirà de manera presencial i presentarà les seves novetats només de forma virtual.

La companyia sud-coreana justifica la decisió per raons sanitàries.

"La salut i seguretat dels nostres treballadors, socis i clients és la nostra prioritat número u, per això hem decidit no ser al MWC en persona aquest any. Estem desitjant participar-hi de manera virtual i seguir treballant amb l'associació GSM i els nostres socis de la indústria per impulsar noves experiències mòbils."

Altres grans empreses del sector com Sony, Nokia, Ericsson o Facebook també van anunciar la seva baixa, de forma presencial, per la pandèmia. Tampoc hi seran el gegant d'Internet Google ni el fabricant de xips i semiconductors Intel, que ja es van esborrar de la llista el passat mes d'abril.

El Mobile World Congrés es farà a Barcelona del 28 de juny a l'1 de juliol i és una de les grans cites del sector, al costat del CES de Las Vegas (la fira d'Electrònica de Consum) i l'IFA de Berlín. 

La pandèmia va obligar a cancel·lar el Congrés de l'any passat. Estava previst al febrer, però l'onada de baixes per por als contagis va fer impossible celebrar-lo.

Aquest any, es manté l'edició presencial, tot i que s'ha passat del febrer a l'estiu per afavorir la participació.

L'any passat, la pandèmia va obligar a cancel·lar el Congrés de Mòbils de Barcelona (ACN/Marta Casado)

A la baixa de Samsung s'hi afegeix també la del segon operador més gran de telefonia mòbil sud-coreà, KT, i la d'LG, que deixa el sector i a l'estiu ja no fabricarà dispositius mòbils.

 

ARXIVAT A:
Mobile World CongressCoronavirus Covid-19
Anar al contingut