Exterior de la residència Hospital Pere Màrtir Colomés, a Solsona
Exterior de la residència Hospital Pere Màrtir Colomés, a Solsona

Deu morts pels brots de coronavirus en residències de Solsona i Salou

S'han registrat set morts a la residència STS de Salou i tres a la Fundació Hospital Pere Màrtir Colomès de Solsona

RedaccióActualitzat

Un brot de Covid-19 a la residència de la Fundació Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona ha provocat la mort de tres usuaris.

Els contagis en aquest centre de gent gran afecten més de la meitat dels usuaris. En total, 49 residents han donat positiu i hi ha 14 professionals infectats.

Davant d'aquesta situació, la direcció ha demanat l'activació de l'equip d'intervenció ràpida de la Generalitat per tenir un reforç.

Entre les persones que no han donat positiu, però que són susceptibles d'haver entrat en contacte amb el virus, es fan cribratges diaris.

Les instal·lacions estan sectoritzades des de l'inici de la pandèmia en zones verdes, lliures de Covid-19; grogues, per a l'aïllament de residents que hagin tingut un contacte estret amb positius, i vermelles, per a les quals s'havien reservat habitacions.

Residència STS Salou (Google Street View)
Residència STS Salou (Google Street View)

D'altra banda, en el brot de coronavirus a la residència i centre sociosanitari STS Salou han mort 7 dels 134 residents.

Dues morts s'han produït al centre i les altres quatre a l'hospital on van ser traslladats els afectats per la Covid-19.

Segons les últimes dades, aquest cap de setmana hi havia 107 usuaris positius, 91 al centre i 16 a l'hospital. També hi ha 35 treballadors contagiats.

ARXIVAT A:
Coronavirus Covid-19Residències gent gran
Anar al contingut