Paul Haggis (Reuters)
Paul Haggis (Reuters)

Nou escàndol sexual a les portes dels Globus d'Or

Tres dones acusen el director i guionista canadenc Paul Haggis d'abús sexual i violació

RedaccióActualitzat

Un altre escàndol sexual a Hollywood a les portes d'una de les grans nits de la indústria cinematogràfica nord-americana, la dels Globus d'Or, que s'entreguen diumenge a Los Angeles.

El director i guionista canadenc Paul Haggis ha estat acusat per tres dones d'abús sexual i violació. Les presumptes víctimes no han revelat la seva identitat, però sí que treballen en la indústria de l'entreteniment.

Haggis ha negat les acusacions a través d'un comunicat. Al novembre, el director ja va demandar una dona que també l'acusava de violació.

Haggis és un dels guionistes i directors amb més renom del cinema nord-americà de l'última dècada. Amb "Crash", que va dirigir, va guanyar dos Oscars. És guionista i productor de "Million Dollar Baby" i guionista de "Quantum of Solace" o "Casino Royale", entre moltes d'altres.

L'allau d'acusacions d'actes de violència sexual i abús contra homes poderosos de Hollywood va començar amb les acusacions contra el productor Harvey Weinstein. El seu impacte s'espera que marqui la primera catifa vermella de la temporada.

ARXIVAT A:
Masclisme
Anar al contingut