Barcelona

Nou editorials s'incorporen a edi.cat, el primer projecte de llibres digitals en català

Nou segells editorials s'han incorporat a edi.cat, la primera plataforma distribuïdora de llibres digitals en català. Entre aquestes novetats hi ha la Galera, Fragmenta i Octaedro. La plataforma també ha presentat el nou portal edi.cat, que té més funcions i formats de càrrega, que la converteixen en l'única plataforma multiformat de l'estat espanyol. Els responsables de l'empresa també han celebrat la difusió, per primera vegada, del format digital del llibre de "La Marató" de TV3 d'enguany.

Actualitzat
Els responsables d'edi.cat ja ofereixen la possibilitat d'adquirir l'e-book de "La Marató". Nascuda fa sis mesos amb el material de tres editorials, la plataforma va creixent i aspira a arribar als 250 títols en venda aquesta campanya de Nadal. I a més ha posat en marxa un web de llibres digitals en castellà, edibooks.com.

El director d'edi.cat, Enric Faura, ha destacat que el web rep 500 visites diàries de mitjana, té 600 usuaris registrats i ha venut 875 llibres digitals.

La plataforma va començar amb Angle Editorial, Edicions Bromera i Cossetània, i ara hi ha afegit segells independents catalans, com Fragmenta, Meteora, Abadia de Montserrat, Tandem, Octaedro, Pagès, el Cep i la Nansa, Alpina i la Galera.

La plataforma continua oberta a noves incorporacions, que també poden ser llibreries, segons destaca el gerent de Cossetània Edicions, Jordi Ferré, que també destaca l'oferta de dos tipus de formats digitals més, el Pdf i l'Epuf que s'afegeixen al Mobipocket, el més estès a Europa. Segons han explicat, no hi ha cap altre portal a l'Estat que ofereixi les tres possibilitats. A més, el portal s'obre a la botiga Applestore, on es comercialitzaran llibres en català.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut