Les cues s'han allargat durant quilòmetres a l'AP-7
Les cues s'han allargat durant quilòmetres a l'AP-7

Nou col·lapse a les antigues autopistes de peatge amb cues de fins a 15 quilòmetres

La circulació intensa i les retencions s'han convertit en una constant cada diumenge des que es van retirar els peatges

Redacció Actualitzat
TEMA:
Trànsit

Dues hores per fer el mateix trajecte que abans es feia amb una. És un dels casos que s'han viscut aquest diumenge a les autopistes catalanes, les que fins a finals d'agost tenien peatges.

Aquest cap de setmana hi ha hagut fins a 15 quilòmetres de cua a l'AP-7, alliberada de peatges l'1 de setembre. Totes en direcció cap a Barcelona al seu pas per la Roca del Vallès.

Segons dades del Servei Català de Trànsit, també hi ha hagut congestió al tram de Vilafranca del Penedès, amb 7,5 quilòmetres d'intensitat en sentit nord, cap a Barcelona.

Les retencions, però, s'han allargat també fins a l'entrada de Barcelona, un cop passat l'antic peatge de Mollet.

El trànsit a la C-33 a Montcada i Reixac

També hi ha hagut aturades a la C-33 a l'altura de Montcada i Reixac per entrar a la capital catalana i a la C-16 en diversos trams entre Guardiola de Berguedà i la ciutat de Berga, tot al tram no desdoblat.

La circulació intensa i les retencions s'han convertit en una constant cada diumenge des que es van retirar els peatges. Les retencions han obligat a activar diverses mesures al Servei Català de Trànsit, com l'obertura de més passos en els antics peatges, l'habilitació de carrils addicionals o la prohibició de circulació de camions a l'AP-7 durant les hores de més trànsit. Unes mesures, però, que no han evitat un nou col·lapse en un cap de setmana sense pont.

ARXIVAT A:
Trànsit Peatges
Anar al contingut