Montcada i Reixac

Nou atropellament mortal en un pas a nivell a Montcada i Reixac

Restablerta la circulació a l'R2 Nord i l'R11 de Rodalies, però es mantenen els retards arran de l'accident

RedaccióActualitzat

A primera hora del matí hi ha hagut un atropellament mortal en un pas a nivell de Montcada. És la tercera víctima a les vies aquest any i ja són 160 les persones que hi han mort en total.

L'atropellament, que ha passat al pas que creua el carrer Bogatell, just al costat de la plaça Lluis Companys, ha provocat importants retards a les línies R2 Nord i R11 de Rodalies al llarg del matí. Els fets han passat a un quart i cinc de set del matí a l'entrada de Montcada i Reixac i durant més de tres hores els trens han circulat per via única en el tram afectat, entre la Llagosta i Sant Andreu Comtal.

A tres quarts de deu del matí, s'ha restablert la circulació de trens a totes les vies, però s'han matingut els retards. Al migdia, ja eren d'un quart d'hora.

Els retards han arribat fins als tres quarts d'hora a primera hora del matí: 

Per atropellament d'una persona a Montcada i Reixac, afectacions que poden superar els 45 minuts.

— R11 Rodalies (@rod11cat) 6 d'abril de 2016

El tren afectat feia el recorrregut entre Barcelona i Figueres i els seus viatgers han hagut de baixar a Montcada per agafar un altre tren de l'R11.

Fa justament una setmana hi va haver un atropellament a Montcada, tot i que en una zona diferent al d'aquest dimecres. El punt negre es troba al centre de la població, on les vies del tren no estan soterrades, tot i l'acord a què es va arribar amb Adif ara fa 9 anys.

Manifestació en protesta per l'atropellament

Un grup de manifestants ha tallat el trànsit ferroviari aquest dimecres al vespre amb una marxa convocada per reclamar el soterrament de les vies després de l'atropellament mortal del matí. Els trens de l'R2 i l'R11 han acumulat retards superiors als 60 minuts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut