Imatge d'arxiu als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
Imatge d'arxiu als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
Barcelona

Normalitzat el servei als FGC després que s'ha resolt l'avaria a l'estació de Gràcia

La incidència ha obligat unes hores a suprimir les línies S6 (U. Autònoma), S7 (Rubí), L6 (Sarrià) i L7 (Tibidabo) entre Plaça Catalunya i Gràcia

Actualitzat

Els combois de Ferrocarrils que connecten Barcelona amb el Vallès han circulat amb retards durant les primeres hores del matí per una incidència a l'estació de Gràcia que ha obligat a suprimir els trams en algunes línies. A hores d'ara, el servei s'ha normalitzat  i tots els trens circulen amb el seu horari habitual després que s'ha resolt l'avaria.

Arran de l'incident, que ha començat a les 7.15 hores, la línia S6, que arriba fins a la Universitat Autònoma de Barcelona, i l'S7, que va a Rubí, s'havien suprimit. També l'L6 (Sarrià) i L7 (Tibidabo). Totes elles entre les estacions de plaça Catalunya i Gràcia.

Per poder cobrir el servei en aquests trams, els combois de l'S1, fins a Terrassa, i l'S2, fins a Sabadell, s'han hagut d'aturar a totes les estacions, de manera que els trens circulaven fora del del seu horari i més plens del que és habitual.

A més, durant l'estona que s'ha mantingut la incidència, s'ha habilitat un tren llançadora que connecta les estacions de Gràcia i l'avinguda Tibidabo.

Anar al contingut