Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies de Catalunya - Renfe.
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies.
Barcelona

Normalitat a Rodalies després d'un matí de retards per incidències

Una avaria en el subministrament elèctric a l'estació de França ha provocat retards a la línia R2 sud i en dues de regionals. L'R2 nord, en canvi, s'ha vist afectada per la incidència d'un tren de mercaderies a la Llagosta i per actes vandàlics.

RedaccióActualitzat
Rodalies ja ha recuperat la normalitat després d'un matí d'incidències. En la línia R2 sud hi hagut retards de 30 minuts en direcció a Vilanova i Sant Vicenç de Calders per problemes de subministrament elèctric a l'estació de França, que ja s'han solucionat. La mateixa incidència ha provocat demores a dos regionals: la línia R13 i l'R15.

D'altra banda, hi hagut retards de 25 minuts a l'R2 nord en els dos sentits de la marxa entre Granollers Centre i Sant Celoni per la incidència d'un tren de mercaderies a la Llagosta. Des de primera hora la línia ja acumulava demores per actes vandàlics que han afectat les instal·lacions del Prat, segons ha informat la companyia ferroviària. Els atacs també han provocat retards de 20 minuts a la línia R11, entre Sants i Cervera de la Marenda.

Finalment, la línia R3, entre l'Hospitalet i Granollers Canovelles, ha circulat amb una demora de 15 minuts per una incidència tècnica d'un tren. Ara, però, els trens ja han recuperat la freqüència de pas normal.
Anar al contingut