Només un gol davant el València separa l'Atlètic de Madrid del liderat en solitari a la Lliga

L'Atlètic de Madrid ha guanyat el València 3 a 0, i s'ha quedat a només un gol d'aconseguir el liderat en solitari de la Lliga BBVA. Després d'aquesta victòria els matalassers són segons en la classificació, amb els mateixos punts que el Barça.

L'Atlètic de Madrid ha guanyat el València 3 a 0, i s'ha quedat a només un gol d'aconseguir el liderat en solitari de la Lliga BBVA. Després d'aquesta victòria els matalassers són segons a la classificació, amb els mateixos punts que el Barça. Diego Costa, autor de 2 gols, ha estat el seu jugador més incisiu.

Després d'uns 10 primers minuts de tanteig, l'Atlètic de Madrid ha decidit assumir la iniciativa del joc davant un València que es trobava més còmode jugant a la contra. Però el plantejament no donava rendiments a cap dels dos equips, que no trobaven ocasions per obrir el marcador. I així s'ha arribat al descans sense cap jugada remarcable, i els jugadors més centrats en alguna guerra particular amb els rivals (com la de Diego Costa amb Parejo) que en el gol.

Tots els gols, a la segona meitat

L'Atletic ha tingut la seva primera arribada de la segona part en el minut 47, amb un xut de Diego Costa que ha aturat Diego Alves. Cinc minuts després, un altre xut, ara d'Arda Turan, ha sortit fregant el travesser. Els locals buscaven el gol amb decisió. La seva insistència ha tingut premi en el minut 14, quan Diego Costa ha agafat a la contra la defensa dels de Djukic. Era el gol 16 d'aquesta temporada en Lliga de l'hispanobrasiler. En el minut 63, Raúl García, que acabava d'entrar en substitució de Villa, ha marcat el segon dels locals recollint una pilota solta a l'àrea rival.

En el minut 72 Diego Costa ha caigut dins l'àrea valencianista i l'àrbitre Fernández Borbalán ha assenyalat penal de Víctor Ruiz. El davanter matalasser ha xutat la pena màxima, però el porter Diego Alves li ha aturat. En el minut 79 Costa li ha tret un nou penal a Ruiz. En el segon duel entre Diegos, en aquesta ocasió el guanyador ha estat el davanter, marcant el seu segon gol de la nit en el minut 80. Un tercer Diego, l'entrenador Simeone, ha reclamat els seus homes que busquessin un gol més que els hagués donat el liderat en solitari de la Lliga, però el resultat ja no s'ha mogut.