Només un dia laborable sense avaries a Rodalies aquest setembre

En total, entre l'1 i el 16 de setembre hi ha hagut cinc dies sense problemes destacats per als usuaris de Renfe

RedaccióActualitzat

Els problemes que hi ha hagut aquest divendres al matí per circular amb l'R2 sud i set línies més de Rodalies no són cap excepció, tal com denuncien a la xarxa molts usuaris, que identifiquen incidències i retards amb la normalitat del servei operat per Renfe.

El balanç del funcionament de Rodalies Catalunya és demolidor: cinc dies de 16 sense incidències el setembre. Entre setmana, l'únic dia sense problemes destacats va ser aquest dilluns passat. 

 

La resta de dies, de dilluns a divendres, els usuaris s'han trobat una àmplia varietat d'avaries que els han impedit desplaçar-se com tenien previst de fer. 

N'hi ha hagut de senyalització, de catenària i també avaries elèctriques. I fins i tot caigudes d'arbres a la via.

Cal tenir en compte que Renfe és l'operador de Rodalies i en la resta de línies convencionals, la responsable dels trens, però que el gestor de la infraestructura ferroviària és Adif.

Tot plegat, sense oblidar el col·lapse de divendres passat, quan tots els trens de Catalunya, tret de l'alta velocitat, van quedar aturats per la caiguda del sistema de telecomunicacions durant una actualització informàtica.

Els usuaris, com és lògic, n'estan tips, i es queixen, també, de falta d'informació i d'alternatives.

ARXIVAT A:
MobilitatRenfeRodalies
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut