Míriam Nogueras al plató del "Preguntes freqüents"
Míriam Nogueras al plató del "Preguntes freqüents"

Nogueras: "No als pressupostos i no a la tramitació si no hi ha proposta política"

La vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, assegura que els pressupostos són "molles" per a Catalunya i que votar "no" no vol dir "que vingui el llop"

Felip GordilloActualitzat

La vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, insisteix en el "no" als pressupostos del govern espanyol. En una entrevista al programa "Preguntes freqüents", Nogueras ha deixat clar que ni tan sols es votarà a favor de la tramitació dels comptes si no hi ha una "resposta política al conflicte entre Catalunya i Espanya".

"No als pressupostos i no a la tramitació mentre no hi hagi una resposta política."

Un dia després que el Consell de Ministres hagi aprovat els primers pressupostos de Pedro Sánchez, Nogueras assegura que s'està posant molt l'èmfasi en els partits independentistes i no en el govern del PSOE que és, diu, qui té la clau per aprovar els comptes. Assegura que el que cal és una proposta política:

"Si no hi ha una resposta política per a un conflicte polític, molt greu, gravíssim, nosaltres no podem regalar els nostres vots."

La diputada del PDeCAT al Congrés dels Diputats argumenta que fins ara el govern de Sánchez ha estat "un mur":


Nogueras ha desmentit també dues afirmacions que formen part del debat polític. Afirma que no vindrà el llop si es vota "no" i que els comptes no són tan bons per a Catalunya. 

"No són uns bons pressupostos. En absolut. Són molles. Els ciutadans de Catalunya han decidit que volen gestionar tots els recursos que genera Catalunya."


Nogueras assegura que "els partits del 155" ballen "la música de la ultradreta" i que els que avui demanen que s'aprovin els pressupostos "van aplaudir el llop i el van acompanyar a les manifestacions":

"No comprem el marc mental que es vol instal·lar que si no aprovem els pressupostos ve el llop. I el llop és en forma d'ultradreta."

ARXIVAT A:
Pressupostos Generals de l'EstatPDeCAT
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut