"No s'hi posa? Quins collons!": Torra, després que Sánchez no li agafi el telèfon

El president espanyol s'ha negat a parlar reiteradament amb el president de la Generalitat en plenes protestes contra la sentència del procés

Actualitzat

Aquesta és la reacció del president de la Generalitat, Quim Torra, recollida en el programa especial del "30 minuts" de TV3 "Sentenciats" , en el moment que el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, no accepta la seva trucada.

En plena crisi a Catalunya en la setmana de protestes contra la sentència del procés, aquesta ha estat la resposta negativa de Sánchez a les reiterades trucades del president de la Generalitat.

Quim Torra va tornar a trucar-li aquest diumenge, però, com ja va passar dissabte, Sánchez no s'hi va posar, al·legant que estava ocupat. Va ser la tercera vegada en dos dies que el president del govern espanyol va desatendre la trucada de Torra. Dissabte va intentar comunicar-s'hi dos cops.

Sánchez només respon per carta, com la d'aquest dilluns, en què acusa el president de la Generalitat de no complir amb les obligacions d'un governant i li exigeix una condemna "taxativa i inequívoca" de la violència.

El president Torra també ha recordat a Sánchez les seves obligacions com a president espanyol, i reclama una trobada aprofitant la seva visita a Barcelona.

ARXIVAT A:
Judici procésQuim TorraPedro Sánchez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut