Juston Drake amb l'anemòmetre a la mà
Juston Drake amb l'anemòmetre a la mà

No s'està fent una selfie, està mesurant el vent de l'Irma

Juston Drake, meteoròleg, caçador de tempestes i un dels dos protagonistes de "Storm Riders", un programa de The Weather Channel de l'NBC, és protagonista d'un tuit que ha començat a córrer per les xarxes

RedaccióActualitzat

Juston Drake, meteoròleg, caçador de tempestes i un dels dos protagonistes de "Storm Riders", un programa de The Weather Channel de l'NBC, és protagonista d'un tuit que ha començat a córrer per les xarxes.

Drake, amb el seu anemòmetre a la mà, ha sortit del cotxe i s'ha disposat a mesurar el fort vent que bufava a Florida. Drake no ha dubtat a posar-se a tocar de l'ull de l'huracà Irma.

Molta gent deu haver pensat que s'estava fent una selfie, però el popular protagonista de "Storm Riders" estava complint amb les seves funcions de caçador de tempestes, que, com gairebé sempre que grava algun dels seus programes, són bastant perilloses.

"Storm Riders", on es poden veure els resultats dels seus treballs, és una sèrie de televisió protagonitzada per dos meteoròlegs, Juston Drake i Simon Brewer. Els peculiars meteoròlegs recorren els Estats Units a la recerca de grans tempestes i fenòmens meteorològics.

Simon Brewer, el company de professió de Drake, mostra en els seus tuits la velocitat del vent a què s'ha arribat a Florida:

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut